Jouw toekomst

Klaar met school en wil jij on-the-job-doorgroeien en meer leren? Bij Subway bieden wij toppers die er uitspringen de kans om door te groeien. Je maakt de stappen op het Subway carrière pad onder onze begeleiding. Per rol is er een specifiek opleidingstraject dat je doorloopt terwijl je in de store meewerkt.

Wil jij doorgroeien binnen Subway?

Heb jij nog geen Subway ervaring dan start je binnen een van onze vestigingen als Junior Sandwich Artist. Jij wilt echter graag meer en laat je het beste zien van jezelf daardoor ben jij binnen no-time een top Sandwich Artist. De volgende stap is Crewtrainer, de naam zegt het al een beetje, je leidt nieuwe teamleden op en stuurt het team bij waar dit nodig is. Wil jij nog een stapje verder en meer richting management gaan? Dan kan je opgeleid worden tot Teamleader. Als Teamleader heb jij de leiding over de shop onder begeleiding van onze Multi-Unit Shop Manager. Je behaalt je gestelde omzet doelen, neemt personeel aan, doet voorraad bestellingen en doet wekelijks de voorraadtelling. Als Shopmanager heb je meer verantwoordelijkheden dan een Teamleader je zult namelijk niet ondersteunt worden door een Multi-Unit Shop Manager. Van onze Operationeel Manager ontvang je waar nodig begeleiding. De laatste stap op het carrière pad van Subway is Multi-Unit Shop Manager; manager van meerdere shops. Samen met de Teamleaders til jij de shops tot een hoger niveau en staat altijd klaar om ondersteuning te bieden aan de Teamleaders.

Laat jouw talent zien

Elk stap die je zet op het carrière pad wordt gemaakt aan de hand een opleidingstraject en de juiste begeleiding. Zo weet jij wat de volgende stap in houdt en wat wij van jou verwachten in je nieuwe rol. Wij bieden medewerkers die een stapje extra zetten graag de kans om door te groeien. Ben jij het talent wat wij zoeken? Wil jij laten zien wat je in huis hebt? Solliciteer dan vandaag nog!

Vul hier je gegevens in

© 2021
Created by